У кропивницьких школах пропонують запровадити уроки з кіберспорту

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© pexels

“Я пропоную запровадити урок кіберспорту в українських школах”, – петиція з таким текстом з’явилася в Єдиній системі електронних петицій у Кропивницькому.

Інформує Перша електронна газета.

Автор: 

Дата початку збору підписів: 

До кінця збору підписів залишилось: 

Станом на 16 квітня петицію підписали 9 осіб з 450 необхідних.

Підписати петицію можна тут.

Читайте також: У Кропивницького просять залишити поділ класу на уроках інформатики


Кіберспорт, Еспорт — спортивні змагання з відеоігор. Історія електронного спорту почалася з гри Quake, яка мала режим мережевої гри через LAN або Інтернет. Завдяки популярності гри Doom, в 1997 році в США з’явилася перша ліга електронного спорту — Cyberathlete Professional League (CPL). Відтоді з’явилося багато нових ліг із кіберспорту.

У кіберспорті команди гравців традиційно називаються кланами. Деякі види відеоігор, наприклад Counter-Strike, створені саме для командного змагання, інші ж дозволяють грати як в режимі один на один, так і команда проти команди. Часто професійні команди підписують контракт зі своїми гравцями і отримують фінансову підтримку від численних спонсорів в обличчі компаній.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар