Міськрада шукає управителя для будинку на просп. Університетському, 21

© gre4ka.info

Міська рада Кропивницького оголосила конкурс із призначення управителя багатоквартирного будинку по просп. Університетському, 21.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Із проханням перевести будинок до комунальної власності міста та призначити управителя будинку по просп. Університетському, 21 мешканці звертались до секретаря міської ради Андрія Табалова та заступника міського голови Олександра Мосіна.

Після звернень мешканців даного будинку юридичним управлінням та управлінням комунальної власності було розроблено механізм переведення житлового будинку до комунальної власності міста, а вирішення питання балансоутримання гуртожитку — це перший і дуже важливий крок на цьому шляху. Тому виконавчим комітетом міської ради було прийнято рішення про проведення конкурсу на визначення управителя даним житловим будинком і визначено його організатора – головне управління ЖКГ міської ради.

Подавати конкурсні пропозиції можна особисто до ГУ ЖКГ за адресою: 25006, Кіровоградська область, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, каб. 232 або поштою протягом трьох робочих днів після надходження заяви про участь у конкурсі. Кінцевий строк подання пропозицій до 10:00 14 травня. Розкриття конвертів із конкурсними пропозиціями заплановане на 15 травня о 14:00.

Більш детально з умовами конкурсу можна ознайомитися у вкладенні.

Історію цього будинку можна переглянути за посиланням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар