На Кіровоградщині продовжують латати вибоїни на дорогах

Із початку квітня філії ДП «Кіровоградський облавтодор» працюють на ліквідації деформацій покриття гарячим асфальтобетоном. До настання сприятливих погодних умов на Кіровоградщині ремонтували найбільш аварійні ділянки холодною асфальтобетонною сумішшю.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі САД у Кіровоградській області.

“Так званий ямковий ремонт ми проводимо для того, аби забезпечити безаварійний проїзд транспорту, – пояснює начальник відділу експлуатації САД Олексій Донченко. – На жаль, це вимушений захід, яким ми багато років поспіль намагаємося врятувати мережу доріг, за що постійно чуємо нарікання водіїв. Утім, в умовах недостатнього та нестабільного фінансування тільки таким чином ми підтримуємо існуючу мережу в нормальному проїзному стані. Зараз у нас проходить весняне комісійне обстеження, ми бачимо де найскладніша ситуація і зараз вишукуємо шляхи вирішення найпроблемніших питань, щоб зробити максимум роботи на ті кошти, які передбачені для цього виду робіт”.

Читайте також: На трасі Кропивницький-Миколаїв латають вибоїни

За інформацією філій Облавтодору, з початку року вже полагодили 19660 квадратних метрів дорожнього покриття, з яких 17016 на дорогах з індексами М, Н та Р. Холодним асфальтобетоном відремонтували 2782 м² вибоїн, гарячим – 11871 м², методом просочення – 1417 та іншими сумішами полагодили 3590 квадратних метрів дорожнього покриття.

Протягом звітного робочого тижня, з 6 по 12 квітня включно, ямковість на дорогах Кіровоградської області скоротилася на 8506 м², які залагоджували гарячою асфальтобетонною сумішшю власного виробництва заводів Облавтодору.

Читайте також: Трос і запасні колеса: як подолати трасу Кропивницький-Миколаїв

Бригади інтенсивно працювали на чотирьох державних дорогах – М12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка (3 900 м²), М-13 Кропивницький-Платонове (325 м²), М-22 Полтава-Олександрія (1 854 м²) та Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв (1 894 м²).

Нагадаємо, аварійна ліквідації вибоїн та інших деформацій покриття виконується за рахунок коштів державного бюджету на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області.

Читайте також: Через півроку після ремонту дорога біля міськради у Кропивницькому вже розвалюється

Поширити:

Залишити коментар:

коментар