Через трагедію в Кемерово у Кропивницькому перевірять усі комунальні заклади

Пожежа у торговому центрі в Кемерово / © 24 Канал

У Кропивницькому перевірять усі комунальні заклади на предмет дотримання правил протипожежної безпеки стан забезпечення установ протипожежними засобами, а також підготовку працівників. Таке розпорядження отримали усі регіони через жахливу трагедію у Кемерово на Росії.

Олександр Мосін / © kr-rada.gov.ua

Про це сьогодні, 2 квітня, під час апаратної наради у міськраді розповів заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін, повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

Чиновник наголосив, що якщо у закладах не вистачає засобів протипожежної безпеки, то необхідно негайно передбачити кошти на їх придбання і провести закупівлю.

Олександр Мосін наголосив, що мобілізація протипожежної безпеки стосується також й інших закладів – приватних розважальних і закладів торгівлі та харчування.

Нагадаємо, сьогодні, 2 квітня, о 12:00 рятувальники проведуть перевірку щодо дотримання вимог пожежної безпеки у ТРЦ «Depo’t center» у Кропивницькому.

Зазначимо, що масштабна пожежа в одному з ТРЦ російського міста Кемерово сталася 25 березня. Згідно з офіційними даними, загинули 64 людини, 41 з них – дитина. Утім, жителі міста все одно впевнені, що число загиблих значно більше і доходить до чотирьох сотень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар