На висвітлення своєї діяльності у ЗМІ міськрада Кропивницького виділить понад 2 мільйони

Міськрада Кропивницького у 2018 році планує витратити 2 млн 112,7 тис. грн на фінансування висвітлення своєї діяльності у ЗМІ.

Така сума витрат передбачена рішенні, яке сьогодні, 29 березня, ухвалили депутати міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Згідно з Проектом рішення, основними завданнями Програми є:

  • формування за допомогою засобів масової інформації об’єктивної громадської думки про роботу міської ради міста Кропивницького, її виконавчих органів, міського голови;
  • інформування населення про роботу міської ради міста Кропивницького, її виконавчих органів, результати та перспективи розвитку міста Кропивницького;
  • інформаційне висвітлення нормотворчої та представницької діяльності міської ради та її виконавчих органів у друкованих та електронних засобах масової інформації.

Основним друкованим ЗМІ, який використовує у своїй інформаційній політиці міська рада міста Кропивницького та її виконавчий комітет, залишається вісник міської ради міста Кропивницького “Вечірня газета”. Для висвітлення діяльності органів міської влади газета виділяє 50 % газетної площі.

Усього на висвітлення своєї діяльності та утримання редакції цієї газети міська рада планує витратити 782,5 тис. грн.

На інформування про свою діяльність у ефірах двох місцевих телеканалів міська влада планує витратити 649,5 тис грн.

Фінансування розміщення інформаційних матеріалів у чотирьох найрейтинговіших друкованих виданнях міста обійдеться міському бюджету у суму 275,7 тис грн.

А розміщення інформації щодо діяльності міської ради міста Кропивницького та її виконавчого комітету на трьох найвідвідуваніших за статистикою інтернет-ресурсах Кропивницького коштуватиме 405 тис. грн.

Нагадаємо, раніше, 13 березня, цей проект рішення затвердили члени виконкому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар