На Кіровоградщині нагородили поліцейських, які витягнули хлопчика із 3-метрового погребу для овочів

Сьогодні, 20 березня, начальник обласного главку відомства Сергій Кондрашенко вручив Подяки трьом працівникам Новоархангельського відділення поліції. Правоохоронці розшукали 9-річного хлопчика, який у лютий мороз впав у яму та самостійно не зміг вибратися з «пастки».

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі поліції Кіровоградської області.

Під час наради, що відбулася у Головному управлінні Нацполіції області, Сергій Григорович від себе особисто та всього колективу ще раз подякував поліцейським Борису Собку, Руслану Гуйвану та Олегу Качуру за порятунок дитини.

«Завдяки наполегливості, професійній майстерності та людяності наших колег, малий залишився живим і неушкодженим. Таким вчинком вони закріпили свій авторитет не лише серед мешканців району, а й далеко за його межами.

За врятоване життя кожен працівник отримує Подяку ГУНП в області та додаткову премію до заробітної плати у розмірі 2-х тисяч гривень», – зазначив очільник поліції Кіровоградщини.

Нагадаємо, на початку березня у Новоархангельському районі працівники поліції врятували 9-річного хлопчика, який провалився під сніг у яму для зберігання овочів.

3_1

4

2_1

28685116_1781264498846461_2335263887378612224_o

Поширити:

Залишити коментар:

коментар