Поліцейські допомогли волонтерам доправити військову автівку із Луганщини у Кропивницький

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© "Волонтерська група Павла Кучеренко"

Днями під час буксирування військової автівки із Луганщини у Кропивницький поблизу Дніпра у транспортного засобу розрядився акумулятор. Кропивницькі волонтери, які здійснювали буксирування, розповіли, що їм вдалося дістатися до пункту призначення завдяки допомозі поліції – на шляху волонтерів зустрілися одразу декілька нарядів охоронців порядку.

Про це на сторінці у Facebook написав волонтер Павло Кучеренко.

За інформацією, військовий автомобіль буксирували для того, щоб полагодити двигун. Волонтер пише, що під час першої ж поломки поблизу Дніпра місцева поліція допомогла волонтерам виїхати з міста.

“У П’ятихатках нас зупиняє ще один наряд поліції, почувши хто ми і куди їдемо, нас відпускають без розмов. В Олександрії – та ж історія”, – пише волонтер.

Поблизу Знам’янки з’являється ще один наряд поліції. Волонтери пояснили їм ситуацію і ті вирішили допомогти доїхати їм до Кропивницького, де військову автівку на буксирування перехоплюють уже місцеві правоохоронці. Зрештою, транспортний засіб доправили до СТО.

“Туди ж приїжджає і їхній командир, щоб дізнатися, чи не порушили його підлеглі свої права. Загалом 3-тя рота показала, що поліція з народом! Що я після цього можу сказати? Є реформа і є порядні поліцейські. Спасибі Антону Цюцюрі за його підлеглих. Вірю, що це не поодинокий випадок і що все буде в нашій Україні добре”, – додає Павло Кучеренко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар