Кропивницькі волонтери передали сім’ям загиблих спецпризначенців сертифікати на знижки в закладах відпочинку

© 3polk.info

Учора, 14 березня, в рамках допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців, волонтери ГО “Серця матерів Кіровоградщини” передали до 3-го полку спецпризначення сертифікати на знижки в закладах відпочинку. Волонтери передали 12 комплектів кожен з яких складається з 6-ти знижкових купонів. Усі ці комплекти передадуть родинам загиблих військовослужбовців полку.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт полку.

До громадської організації “Серця матерів Кіровоградщини” звернувся волонтер який закупив комплекти знижок в розважальному центрі “Ігро Бум” який знаходиться в ТЦ “DEPO’Т” а також подвоення часу на каток “Слайз”. Усі ці комплекти передадуть родинам загиблих військовослужбовців полку.

“Дякуємо цій Людині яка закупила комплекти за вашу скромність в надані таких подарунків, адже як сказав Оноре Бальзак “Скромність – мати великих діянь”.

Дані подарунки будуть дуже важливі для діток загиблих наших побратимів, які боронили нашу землю від окупантів. Ми вдячні небайдужим людям, які продовжують допомагати війську та дбають про військовослужбовців полку та їх родини”, – йдеться у повідомленні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар