Активісти розшукують керівника Кіровоградгазу, щоб влаштувати у нього вдома пункт обігріву

Олександр Гладкий, голова правління ВАТ "Кіровоградгаз"

Сьогодні, 14 березня, активісти та депутати міськради Кропивницького оголосили у розшук керівника ВАТ “Кіровоградгаз” Олександра Гладкого, щоб влаштувати у нього вдома пункт обігріву.

Про це вони заявили у приміщенні підприємства, після того, як не змогли знайти пана Гладкого на робочому місці, повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

Нагадаємо, сьогодні, близько 10:00 працівники ВАТ Кіровоградгаз почали відключення газопостачання для котелень міста. Усього у Кропивницькому відключили від газу 6 котелень ДП “Кіровоградтепло”.

О 13:00 група активістів та депутатів вирушили до голови правління ВАТ Кіровоградгаз Олександра Гладкого, щоб почути пояснення і вимагати відновити подачу газу до теплових підприємств. Проте керівника підприємства не виявили на місці.

Після емоційного спілкування із заступниками та юристами Кіровоградгазу, група депутатів міськради та активістів оголосили заяву.

“Оскільки керівника на місці немає, і ми не знаємо, де він, ми через мережу Facebook поширили інформацію, що ми його розшукуємо. Він прийняв рішення, і він має дати вказівку, щоб газ знову дали до котелень. І є така пропозиція від громади, зробити стаціонарний пункт обігріву у пана Гладкого вдома. Але для цього нам потрібна його адреса проживання. Якщо хтось володіє цією інформацією, просимо нас повідомити. Ми завітаємо до нього додому. Я впевнений, що у нього вдома тепло. Ми також закликаємо жителів міста, батьків, діти яких мерзнуть у дитсадочках і школах, приходити у Кіровоградгаз і долучатися. Чим більше нас буде, тим швидше Гладкий прийме рішення”, – озвучив спільну позицію громадський активіст Андрій Лаврусь.

До людей також звернулися активіст Микола Гречуха та депутат міськради Олег Краснокутський та інші.

Нагадаємо, сьогодні, 14 березня, після того, як ВАТ “Кіровоградгаз” перекрив постачання газу на 6 котелень ДП “Кіровоградтепло”, група кропивничан, серед яких було 5 депутатів, відправилися до керівника газопостачального підприємства Олександра Гладкого, щоб вимагати від нього негайно відновити постачання газу. Проте потрапити у приміщення люди не змогли – невідомі особи заблокували вхід.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар