У кропивницькому медколеджі вшанували пам’ять учасників бойових дій на території інших держав

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Урочистості з нагоди вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав та річниці виведення військ з Афганістану відбулися сьогодні, 15 лютого, в актовій залі Кіровоградського медичного коледжу ім. Є. Й. Мухіна.

Метою заходу було ознайомити студентів з трагічною сторінкою історії війни в Афганістані, розповісти про подвиг наших студентів-випускників Олександра Косьміна та Віктора Ходака, які трагічно загинули під час виконання свого службового обов’язку, надаючи медичну допомогу пораненим бійцям під щільним вогнем противника. Зі словами подяки та привітання зі святом звернулася до присутніх гостей, колег та студентів директор коледжу Світлана Бондарь.

Бажаною гостею заходу була мама Віктора Ходака – Тетяна Іванівна, з якою студенти навчального закладу підтримують тісні зв’язки вже не один рік. Зворушливо і з великою любов’ю вона розповіла про свого єдиного сина, яким вона так пишається і бажає кожному студенту бути схожим на нього.

Про ціну життя, дружби, військового братерства, взаємодопомоги поділилися своїми спогадами випускник медколеджу 1982 року, нині лікар, заввідділенням  Центральної міської лікарні Віктор Мандзій та полковник, ветеран спецназу у відставці Віталій Токарєв, які пройшли пекло Афганістану.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих та поклали квіти до меморіальних дошок воїнам-афганцям.

DSC05659

IMG_3202

DSC05590

DSC05645

Поширити:

Залишити коментар:

коментар