Завтра відбудеться відкриття музею 3 полку спецпризначення у Кропивницькому

3 полк ССО

Завтра, 16 лютого, об 11:00 відбудеться відкриття кімнати бойової слави 3-го окремого полку спеціального призначення, яку було повністю відреставровано протягом 2017-2018 років. Відвідати її зможуть усі охочі.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт 3 полку.

До експозиції увійшли експонати та виставки, що розповідають про всі етапи існування полку.

Всіх бажаючих чекають біля КПП військової частини о 10:45 за адресою: м. Кропивницький вул. Кавалерійська, 9/11/13а (неподалік обласної філармонії).

Штормова погода, дві доби без сну із 45-ти кілограмовим рюкзаком за плечима, штурм будівель і знешкодження терористів, форсування гірських річок із температурою води +6°С, евакуація поранених, розмінування мінних полів, надання медичної допомоги. З усім цим успішно впоралася група з восьми кропивницьких спецпризначенців, яка здобула друге місце на престижних щорічних міжнародних змаганнях для військових “Cambrian Patrol” у горах Уельсу. Тут цього року змагалися 137 команд із усього світу. Хоч бійці 3 полку за підсумками турніру і набрали найбільшу кількість балів, однак “за незрозумілих причин” перше місце дісталося британцям. За словами керівника групи, вони гучно заявили про свій полк, адже вони приїхали вперше і показали найкращий результат – “якісь хлопці і впоралися з британцями на їхній землі”.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до Завтра відбудеться відкриття музею 3 полку спецпризначення у Кропивницькому

  1. ДЯКУЄМО за проведення патріотичної РОБОТИ.

Коментарі заборонені.