У Знам’янському районі розпочався біговий флешмоб на підтримку військових

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація twimg.com

Третій рік поспіль у Знам’янському районі буде проходити флешмоб “Патріот підтримки”, у рамках якого активісти планують набігати протягом місяця 1000 км.

Як повідомив Першій електронній організатор Володимир Мухуров, флешмоб триватиме з 17 січня до 17 лютого.

“Деякі люди скажуть, навіщо це потрібно? Кому це потрібно? Відповідь дуже проста. Цей флешмоб я організовую 3-й рік поспіль у морози та снігопади для підтримки бойового духу наших захисників, які зараз на сході України захищають нашу Державу, незважаючи на люту зиму, а ми і годинку власного часу не можемо виділити на пробіжку, – каже Володимир Мухуров і додає, – Вірю в те, що в Знам’янському районі дуже багато активних людей, для яких цей флешмоб можливо виконати в короткий термін. Залучаємо всіх до флешмобу незалежно від статі та віку! Особисто я, як організатор цього флешмобу, буду бігати 2 рази в день, зранку та ввечері!”

За умовами флешмобу треба пробігти будь-яку дистанцію від 1 до 25 км і опублікувати фото під дописом організатора. Усі результати будуть сумуватися, що і покаже загальний результат:

“Умови флешмобу дуже прості для усіх любителів бігати,????
для тих, хто тільки починає,????
для тих, хто ніяк не наважується :????

1. У будь-який день, у зручний час, вийти на пробіжку.⌚️????

2. Пробігти довільну дистанцію від 1 до 25 км.????????????

3. ВАЖЛИВО! Зробити селфі з пробіжки (як дійсний доказ пробіжки)!! ????????????

4. Обов’язково!!! Залишати коментарі на моїй сторінці.✏️✒️????
(Тільки під цим записом), щоб контролювати точну кількість подоланих кілометрів! ????????

5. Додати в коментарях (під записом) ????кількість кілометражу разом з фото який Ви подолали. Наприклад: у нас 1000 км, а Ви пробігли 2 км…1000-2=998 км до закінчення флешмобу.????????⛳️

6. Рекомендовано: на своїй сторінці потрібно закріпити запис та передати естафету флешмобу комусь із друзів ????????

7. Повторити пробіжку довільну кількість разів: від 1 до нескінченності.????????????

Чим більше бажаючих долучається – тим швидше подолаємо необхідну дистанцію”, – пише на своїй сторінці у Facebook Володимир Мухуров.

Активна трійка лідерів по завершенню марафону отримає призи та відзнаки від Центру надання допомоги учасникам АТО Знам‘янської РДА.

Нагадаємо, минулого року на початку січня у Знам’янському районі на Кіровоградщині також стартував марафон-флешмоб на підтримку учасників антитерористичної операції на сході України. Активісти поставили норму – пробігти 1000 км. Але, завдяки наполегливості учасників, марафон завершився на 10 днів раніше, ніж планували організатори.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар