У Кропиницькому пропонують провести тролейбусні лінії до віддалених районів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Михайло Карпущенков

У Кропивницькому збирають підписи за те, щоб зробити у місті більше тролейбусів – зокрема, провести лінії в райони селища Гірничого, Кущівки, Лелеківки, Балашівки.

Відповідне звернення з’явилося в Єдиній системі електронних петицій учора, 10 січня, інформує Перша електронна.

Текст петиції без змін:

“Я пропоную розвивати в місті екологічно чистий і більш дешевший транспорт, яким на сьогодні являється тролейбус. Віддалені райони нашого міста потребують великогабаритний міський транспорт. Я вважаю, що потрібно провести тролейбусні лінії в райони селища Гірничого, Кущівки, Лелеківки, Балащівки, тому що в даній місцевості проживає велика кількість населення, також дані маршрути будуть користуватися попитом і позитивно вплине на рентабельність та розвиток комунального підприємства”.

Автор: 

Дата початку збору підписів: 

До кінця збору підписів залишилось: 

Станом на 11 січня петицію підписали 3 особи з 450 необхідних.

Підписати петицію можна тут.

Нагадаємо, подібна петиція уже була в Системі у березні минулого року. Тоді вона не зібрала потрібної кількості підписів. Ще одне звернення – у травні 2017.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар