Об’їзну дорогу навколо Знам’янки планують збудувати до кінця року

фото прес-служби САД у Кіровоградській області

На обході міста Знам’янка активно продовжується будівництво дороги. На двох ділянках одночасно працюють обидва підрядника – ПрАТ «Коммунтранс» та ТОВ «Ростдорстрой». Здати в експлуатацію цю дорогу планують до кінця поточного року.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби САД у Кіровоградській області.

21 листопада, спільними зусиллями вони влаштували майже півтора кілометри вирівнюючого шару асфальтобетону, товщиною 8 см.

Начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Вадим Коюденко особисто контролює хід будівництва і практично щоденно виїздить на об’єкт.

“Ми поставили чітке завдання – здати в експлуатацію цю дорогу до кінця поточного року і підрядники з ним впораються, – пояснює Вадим Коюденко. – Через кілька факторів, в тому числі і погоду, ми дещо вибилися з графіку, втім, зараз працюємо на максимальному темпі, без вихідних”.

Керівник Служби автодоріг також додав, що за дотриманням якості в роботі постійно слідкує лабораторія, інженери з відділу якості, інколи навіть столичні перевіряючі звіряють реальну картину з заявленими у проекті потребами.

Нагадаємо у жовтні будівництво об’їзної дороги навколо Знам’янки перевіряв Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар