Матері пораненого кропивницького патрульного виділять 10 тис. грн на лікування сина

Заступник командира батальйону управління патрульної поліції Денис Скобioaле у лікарні

Депутати міської ради Кропивницького підтримали питання щодо надання матеріальної допомоги матері поліцейського Дениса Скобіоале, який отримав ножове поранення під час затримання небезпечного злочинця. Відповідно до прийнятого рішення, з міського бюджету виділять допомогу у розмірі 10 тисяч гривень.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт міськради.

Нагадаємо, 26 жовтня, під час затримання грабіжників, заступник командира батальйону патрульної поліції отримав поранення ножем у спину. Поліцейський удвох із колегою затримав двох нападників, двоє втекли. Життю патрульного нічого не загрожує. Дениса оперативно доставили до лікарні та прооперували. Рана виявилась досить глибокою — лікарям довелось накласти 40 швів.

Також міський голова Кропивницького Андрій Райкович на одній із апаратних нарад нагородив годинником патрульну поліцейську Дар’ю Негоду. Дівчина брала участь у затриманні грабіжників, які ножем поранили іншого патрульного Дениса Скобіоале.

Зазначимо, що період розслідування запобіжний захід у вигляді взяття під вартою на період 60 діб було обрано двом фігурантам у цій справі, Дмитру Токару 1988 року народження та Артему Усенко 1994 року народження.

Утім, 9 листопада одному із затриманих, а саме Дмитру Токару, який підозрюється у нанесені ножового поранення заступника командира батальйону Управління патрульної поліції Кропивницького Апеляційним судом Кіровоградської області було змінено міру запобіжного заходу із взяття під вартою на домашній арешт.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар