У центрі Кропивницького влаштували рейд місцями стихійної торгівлі

скріншот із відео

У п’ятницю, 17 листопада, муніципальний патруль м. Кропивницький відпрацьовував стихійну торгівлю у Центральному сквері та на тротуарі біля Центрального ринку.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією зі сторінки міськради Кропивницького у соцмережі Facebook.

Учасники патруля (працівники міськуправління торгівлі, спецінспекції, міської дружини та поліції) ловили “на гарячому” торговців городиною, цитрусовими та молочними продуктами, які продавали свій крам “із землі”.

На тротуарі продавали просякнуті вихлопними газами автомобілів гриби, творог та сухофрукти.

Але справжньою “родзинкою” виявився “закапелок” між ларьками “Добровеличківського хліба” і “кондитеркою” одного з місцевих підприємців, який силами місцевих торговців та покупців перетворився на туалет під відкритим небом.

Історія одного рейда у сюжеті.

Боротьба зі стихійною торгівлею

У п’ятницю 17 листопада муніципальний патруль м. Кропивницький відпрацьовував стихійну торгівлю у Центральному сквері та на тротуарі біля Центрального ринку. Учасники патруля (працівники міськуправління торгівлі, спецінспекції та поліції) ловили "на гарячому" торговців городиною, цитрусовими та молочними продуктами, які продавали свій крам з землі, відкритиму вихлопним газам з-під автомобілів були гриби, творог, сухофрукти . Але справжньою "родзинкою" виявився "закапелок" між ларьками "Добровеличківського хліба" і "кондитеркою" одного з місцевих підприємців, який силами місцевих торговців та покупців перетворився на туалет під відкритим небом. Історія одного рейда у сюжеті. Громадян зі слабкими нервами просимо утриматись від перегляду

Опубліковано Кіровоградська міська рада 18 листопад 2017 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар