У 2018 році на трасі Кропивницький – Миколаїв замінять покриття на цементобетонне

фото: abcnews.com.ua

У 2018 році на автотрасі Н-11 Кропивницький – Миколаїв передбачається проведення капітального ремонту 73 км дороги в межах Миколаївської області. Покриття дороги, згідно з підготовленим проектом – цементобетон. Вартість проекту – 1,6 млрд грн.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією ІА “Інтерфакс-Україна“.

Міністерство інфраструктури України запланувало на 2018 рік почати три проекти реконструкції загалом 232 км доріг. Вкладатимуть цементобетонне покриття, роботи обійдуться приблизно у 8 млрд грн. Мова про це йшла на засіданні транспортного комітету Верховної Ради України.

Перший проект – реконструкція Північного обходу м Житомир по трасі М-06 Київ – Чоп (22,3 км).

“Планується підвищення категорії дороги до 1б (розширення дороги з 2-х до 4-х смуг, розрахункова інтенсивність руху – 14 тис.). Землевідведення вже зроблені”, – повідомив директор департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку і автомобільних перевезень Міністерства інфраструктури Віктор Сасін.

За словами представника Держагентства автомобільних доріг України (“Укравтодор”) Андрія Чабановського, вартість реконструкції складе 1 млрд грн. Проект фінансується за рахунок кредиту ЄБРР.

Крім того, інвестиційний проект реконструкції дороги Н-31 Дніпро – Решетилівка передбачає розширення дороги з двох до чотирьох смуг, а також виконання покриття з цементобетону (137 км), повідомив В. Сасін. Вартість проекту, за даними “Укравтодору”, становить 5,4 млрд грн.

Також на автотрасі Н-11 Кропивницький – Миколаїв передбачається проведення капітального ремонту дороги в межах Миколаївської області (73 км), додав А.Чабановський. Покриття дороги, згідно з підготовленим проектом – цементобетон. Вартість проекту – 1,6 млрд грн, початок робіт у 2018 році.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар