Через загадкову помилку світлофор у центрі Кропивницького ламається “тимчасово”

фото Миколи Шкуратова зі спільноти "За кермом - Кропивницький" у Facebook

Учора ввечері, 13 листопада, кропивничани помітили, що світлофори на перехресті вул. Велика Перспективна і Преображенська світять одразу трьома кольорами. Як виявилося, вдень він працює нормально і фахівці не змогли відразу виявити причини таких збоїв. Наразі у світлофорі замінили одну з деталей.

Про це Першій електронній газеті повідомив директор кропивницької філії ДП УМВС України “Інформ-ресурси” в Кіровоградській області Олександр Шумейко. Ця організація відповідає за роботу цього світлофора.

Кропивницкий встретил Одесситок с улыбкой#Кропивницкий #светофор #пдд #одесса

Опубліковано Николаєм Шкуратовим 13 листопад 2017 р.

Як розповів Олександр Шумейко, йому про збої роботи цього світлофора поліцейські повідомили лише сьогодні зранку. На місце відразу відправилися фахівці, але конкретної причини виявити не змогли. Світлофори сьогодні вдень працювали нормально.

“Ми виїжджали, перевірили на місці – у роботі контролера (деталь світлофора – ред.) все нормально, кабелі в нормі. Ми поставили інший контролер, а той зняли, щоб його перевірити. Побачимо, буде він видавати помилки чи ні”, – повідомив посадовець.

За його словами, подібна поломка стається вперше. Адже вдень світлофор працює нормально, а починає давати збої у вечірній час.

Після заміни деталі за цим світлофором будуть спостерігати, щоб виявити, чи даватиме він збої знову.

Директор кропивницької філії ДП УМВС України “Інформ-ресурси” в Кіровоградській області Олександр Шумейко просить усіх водіїв та пішоходів повідомляти про подібні випадки поломок світлофорних об’єктів на електронну пошту krv.inform@gmail.com.

Місцева влада прийме від МВС усі кропивницькі світлофори

Поширити:

Залишити коментар:

коментар