Депутат облради, якого шукає СБУ, за офіційною версією знаходиться за кордоном

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото із відкритих джерел

Сьогодні, 10 листопада, на початку пленарного засідання 15 сесії Кіровоградської обласної ради, голова облради Олександр Чорноіваненко оголосив поіменний список відсутніх депутатів. Серед них – депутат облради Ярослав Бублик, якого СБУ оголосила у розшук. Причина його відсутності, за словами голови облради, перебування за кордоном.

Інформує кореспондент Першої електронної з засідання сесії облради.

За інформацією розшукового списку МВС, Ярослав Бублик зник 12 вересня цього року. Депутат облради розшукується як особа, яка переховується від органів прокуратури.

Розшук здійснюється на підставі ухвали суду про дозвіл на затримання з метою приводу. Депутата Кіровоградської облради звинувачують у правопорушенні, передбаченому ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою). За законом, воно карається позбавленням волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Скріншот із сайту МВС

Нагадаємо, сьогодні, 10 листопада, під час пленарного засідання 15 сесії Кіровоградської обласної ради депутати затвердили антикорупційну програму облради на 2017 рік.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар