Гімнастика з немовлятами: у Кропивницькому мами в декреті відновлюються після пологів

скріншот із відео

У Кропивницькому мами немовлят вирішили, що декрет – це саме той час, коли можна привести себе у гарну фізичну форму. Заради цього жінки об‘єдналися у групу та, підтримуючи одна одну, йдуть до своєї мети. І кількамісячні малюки цьому не завада, ба більше, вони є учасниками процесу.

Про це йдеться в сюжеті “ТСН“, повідомляє Перша електронна.

Мами об’єдналися у групу, аби привести себе у форму після народження дітей і тричі на тиждень відвідують орендований спортзал, де тренуються разом із малюками.

Для мам у декреті головне, що не потрібно шукати на кого залишити дитину. Тут, вона – частина вправ. Немовлята не ускладнюють життя, а лише трохи його обтяжують. Для виконання фізичних вправ – кращого тренажеру не знайти.

Комплекс вправ враховує, що спортсменки лише відновлюються після пологів, тому заняття тривають до години. Розробила їх фітнес-інструктор, яка сама 2 місяці тому стала мамою.

“Мама у декреті має дещо обмежену рухливість та доступ у різні місця, а займатися все одно хочеться”, – каже ініціатор проекту Ірина Радковська.

Дітки повторюють вправи за мамами, отже до здорового способу життя привчаються від самого народження і саме тут відбувається їхній перший контакт із ровесниками.

“Коли я тільки прийшла сюди, дуже боялася чи витримає дитина, буде вона плакати чи ні – розповідає одна з матусь Марина Левченко. – Але тут моїй дитині дуже подобається, тому я задоволена.

Поруч із цим, жінки йдуть до своєї мети. Заняття стають популярнішими і тепер їх відвідують мами, дітям яких вже більше року.

“Вага зменшується, м’язи підтягуються і вже стає легше”, – ділиться учасниця проекту Олена Петрова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар