Названий на честь загиблого знам’янського АТОвця електровоз відправився у свій перший рейс

Електровоз, названий ім’ям Дмитра Кісліченка, який був колишнім помічником машиніст /.© Комора.Інфо

Сьогодні, 2 листопада, на залізничному вокзалі ст. Знам’янка відбувся мітинг пам’яті за загиблим учасником АТО, знам’янчанином Дмитром Кісліченком. Цього ж дня у свій перший рейс відправили електровоз  ВЛ80т № 1852 приписки локомотивного депо Знам’янка, названий ім’ям Дмитра Кісліченка, який був колишнім помічником машиніста.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт komora.info.

«Мій син тепер лишиться не тільки в моєму серці, а й у постійному нагадуванні колегам Діми та й просто землякам, – каже матір загиблого Світлана Петрівна. – У нього було дуже багато друзів, я навіть не знала, що на скільки багато, як потім вже дізналася, як його не стало в живих. Вся Україна тепер буде про нього пам’ятати, дякую за це всім».

Дмитро Кісліченко народився 23.04.1986 року в місті Знам’янка. Після закінчення  загальноосвітньої школи №1 вступив до Знам’янського професійно-технічного училища № 12 за спеціальністю  помічник машиніста електровоза, яке закінчив у 2004 році.  26 серпня 2004 року був прийнятий  в локомотивне депо Знам’янка на посаду помічника машиніста електровоза цеху експлуатації, де і працював до травня 2008 року.

кисличенкоІз 23 травня 2008 по 16 квітня 2009 проходив строкову військову службу в Збройних Силах України, після якої продовжував працювати в локомотивному депо  на посаді помічника машиніста електровоза цеху експлуатації.

27 липня 2015 був призваний на військову службу за мобілізацією.

За час роботи в локомотивному депо Кісліченко Дмитро Валерійович  зарекомендував себе досвідченим, вольовим, вимогливим до себе, працелюбним, дисциплінованим працівником. У складних ситуаціях міг прийняти доцільне рішення та виконати поставлене завдання.  У роботі  виявляв ініціативу та високий рівень професійних знань, застосовував на практиці здобуті навички та досвід роботи. Серед товаришів по роботі та керівництва  локомотивного депо користувався повагою та авторитетом за професіоналізм та знання своєї справи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар