Після пожежі в одеському таборі у знам’янському дитсадку пропонують замінити пожежні виходи

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Після пожежі в одеському таборі “Вікторія” батьки дошкільнят зі Знам’янки почали бити на сполох – збирають підписи за заміну пожежних виходів у дитсадку №2.

Відповідне звернення до міської влади з’явилося в Єдиній системі електронних петицій сьогодні, 11 жовтня.

Текст петиції подано без редакції:

“Нещодавно спіткнулися з такою проблемою у дошкільному навчальному закладі №2 м.Знам’янка НЕДОПУСТИМІ, прогнивші, тріснуті пожежні виходи для дітей. У разі будь-якої надзвичайної ситуації пов’язаної із евакуацією малолітніх дітей їхньому життю та здоров’ю загрожує небезпека, так як пожежні виходи (балкони) не придатні, особливо у зимовий період, так як заклеїні, замуровані, у зв’язку із щілинами у два пальці. Враховуючи події, які сталися в місті Одеса, ми батьки, просимо негайно замінити пожежні виходи, “ЗАМІНИТИ” – ключове слово, не підлатати, залишити на потім, а “ЗАМІНИТИ”, – пише автор звернення, який не вказав свого імені.

Підписати петицію можна тут.

Нагадаємо, окрім цього звернення, в Єдиній системі електронних петицій збирають підписи за ще чотири петиції. Нещодавно зареєстрували звернення з проханням “створити спеціальну інспекцію Знам’янської міської ради”. За словами автора петиції, у місті не контролюється розміщення реклами та щороку безкарно спалюють листя. Також Єдиній системі електронних петицій зареєстрували вимогу – вирішити проблему з постійним смородом у місті. Окрім того, збираються підписи за петицію “Заборонити діяльність ігрових закладів в місті Знам’янка під прикриттям Національної лотереї”. Разом із тим, є  пропозиція створити групу з бажаючих вивчати англійську мову, як, за словами автора петиції, це було раніше при вечірній школі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар