У двох смолінських дитсадках можна розраховуватися за харчування смартфоном

Дошкільні дитячі заклади смт Смоліно, що на Кіровоградщині, впровадили новітню технологію миттєвої оплати за харчування. Тепер батьки смолінських дітлахів можуть оплачувати за харчування у садочках, користуючись QR-кодом – миттєво і в безконтакному режимі. До сервісу ПриватБанку “Платежі за QR-кодом”, який працює на основі мобільного додатку Privat24 і QR-кодів, приєднались дошкільні навчальні заклади №3 “Ромашка” та №1 “Теремок”.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі банку.

“Я працюю у ПриватБанку, тому про технологію миттєвої оплати знала однією з перших, – розповідає Анна Заітова, жителька смт Смоліно, мама 5-річного Артемка . – Звичайно мріяла, щоб саме наша “Ромашка” опанувала цей вид оплати. Як ніхто ціную кожну хвилину, і як ніхто розумію батьків, які завжди поспішають і не можуть витрачати купу часу на квитанції, каси, черги. Звичайно розповіла і вихователям, і батькам про можливість оплати через QR-код. Тепер краса – прийшов у групу, відсканував код з плакату чи з квитанції і вперед: пару кліків і гроші на рахунку садочка”.

Технологія миттєвої оплати комунальних платежів має безліч переваг. По-перше, миттєво, без черг, комісій, заповнень квитанцій та можливих помилок. По-друге, її впровадження не потребує жодних додаткових інвестицій і витрат коштів з боку дитячих закладів чи батьків.

Для здійснення оплати за допомогою QR-коду достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, на головній панелі натискаємо кнопку з зображенням QR-коду та скануємо його з квитанції чи в Інтернеті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар