Вантажівки сумнозвісного кропивницького підприємця зловили на Одещині зі значним перевантаженням

© Укртрансбезпека

27 вересня вночі Укртрансбезпека Одеської області затримала дві фури сумнозвісного кропивницького підприємця ФОП Шевченко, які намагалися об’їхати ваговий контроль польовими дорогами. Перевірка показала, що перевантаження в двох фурах становить понад 69 тонн. А днями раніше вантажівки ФОП Шевченко спіймали на території Одеської області з перевантаженням у 100 тонн.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Укртрансбезпеки Одеської області та начальника Служби автомобільних доріг в Одеській області Олега Вариводи.

Як повідомляється на сторінці Укртрансбезпеки Одещини, за виявленими фактами складені відповідні акти.

А за інформацією Олега Вариводи, декілька днів тому були затримані автівки ФОП Шевченко, які перевозили насіння соняшнику. Перевантаження у них становило 100 тонн. Горе-підприємцю довелося направити туди ще 3 фури для того щоб звантажити надлишок. Майже добу водії перевантажували насіння відрами з одних фур в інші.

За це перевантаження кропивницький підприємець заплатить 150 тис. грн штрафу.

Але ФОП Шевченко не відступав, і вночі 27 вересня намагався об’їхати ваговий контроль полями.

“Не пощастило, не фартануло! Близько 1:20 вони були виявлені і супроводжені для проведення ГВК. І результат не змусив на себе довго чекати. У 2-х машинах перевантаження понад 69 тонн!!!”, – написав Олег Варивода.

Зазначимо, що цей перевізник не вперше потрапляє у такі історії. У 2016 році машина цієї фірми зламала ваги на одному з елеваторів. Загальна вага фури тоді становила 135 тонн.

У червні цього року працівники Укртрансбезпеки піймали фуру ФОП Шевченко з перевантаженням під Суботцями.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар