Двоє кропивничан викидали з автівки шприци з опіумом і погрожували містянам

Сьогодні, 26 вересня, близько 15:00 патрульні отримали інформацію про погрозу фізичною розправою на вулиці Архангельській. Заявник повідомив, що біля одного з приватних секторів стоїть автомобіль ВАЗ Priora з салону якого викидають використані шприци. На зауваження чоловіка припинити правопорушення невідомі відповіли погрозою.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку патрульних у Facebook.

Патрульні миттю виїхали за вказаною адресою та виявили даний автомобіль, в якому перебували двоє мешканців обласного центру – 1987 та 1983 року народження з ознаками наркотичного сп’яніння. Осіб затримали. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили в салоні транспортного засобу три шприци з речовиною бурого кольору. Чоловіки зізналися правоохоронцям, що це опіум, який вони використовують для власного вживання.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Речовини вилучили та направили на експертне дослідження. Затриманих передали слідчим для подальшого з’ясування усіх обставин.

Світлина від Патрульна поліція Кропивницького.

Світлина від Патрульна поліція Кропивницького.

Світлина від Патрульна поліція Кропивницького.

Світлина від Патрульна поліція Кропивницького.

Нагадаємо, у Компаніївському районі поліція викрила трьох раніше судимих громадян, які облаштували у покинутому будинку нарколабораторію. Готові наркотики продавали дистанційно через мережу Інтернет, і лише споживачам із інших областей.

У Кропивницькому поліція затримала банду наркоділків, до складу якої входило 12 осіб. Організаторами групи виявилися двоє місцевих жителів 38-ми і 33-х років. Вони ж «вирішували питання», пов’язані з поставкою важких наркотиків на територію області та слідкували за процесом реалізації.

Також на автодорозі «Кропивницький-Кривий Ріг», біля села Бережинка Кіровоградського району, поліцейські роти реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Шевроле Авео», під керуванням 33-річного водія. Також у транспортному засобі перебував 26-річний пасажир. Згодом, у машині патрульні знайшли наркотики.

Під час спілкування поліцейські помітили, що чоловіки помітно нервують та намагаються уникнути бесіди. У процесі візуального поверхневого огляду правоохоронці побачили в автівці предмети невідомого походження, які викликали підозру. На місце події інспектори одразу ж викликали слідчо-оперативну групу найближчого відділення поліції, яка і виявила у салоні медичні шприци, ампули з рідиною, схожою на ліки «Димедрол», та пакетики з подрібненою рослиною, схожою на наркотичну. Чоловіки підтвердили, що це нарковмісні речовини, які вони придбали для власних потреб.

Згодом у автівці кропивницького таксиста знайшли наркотики. В салоні автомобіля інспектори виявили чорний поліетиленовий пакет, в якому знаходилися шприци з речовиною коричневого кольору, схожою на наркотичну. Водій пояснив інспекторам, що до небезпечної знахідки немає ніякого відношення, мовляв, працює таксистом, а пакет забув хтось із пасажирів.

У Кропивницькому, близько 3 години ночі, патрульні отримали інформацію про ймовірно нетверезого водія, який пересувається містом на автомобілі Opel Vectra. Згодом в салоні автомобіля інспектори виявили мобільний телефон марки iPhone, який перебуває в розшуку в м. Київ, 3 пістолети, схожі на пневматичні та целофановий згорток з білою речовиною кристалічного походження, схожою на наркотичну.

Поліцейські Кіровоградщини припинили злочинну діяльність двох жителів області, які збували наркотичні засоби. У помешканнях двох жителів міста Новоукраїнка, 32 та 27 років, працівники поліції виявили речовини, схожі на амфетамін та подрібнені рослини коноплі, а також кошти, отримані від продажу наркотиків прикраси, телефони і годинники, якими, ймовірно, розраховувалися наркозалежні особи за «товар».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар