Як Бобринець відзначав 250-річчя

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Бобринець відзначав своє 250-річчя два дні. Субота, 23 вересня, була спортивно-творчою.  Зранку по вулиці Миколаївській проїхали більше сотні велосипедистів – від дошкільнят до дорослих мешканців міста, які за кермом велосипеда провели не один десяток років. На фініші найменші учасники заходу отримали святкові кульки.

Потім відкрили спортивний багатофункціональний майданчик, який був модернізований за підтримки  програми “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

А пізніше під час концерту у районному будинку культури вихованці комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Бобринецької міської ради продемонстрували свої таланти. Юні вихованці комунального закладу піснями і танцями привітали місто з Днем народження та створили святкову атмосферу в похмурий дощовий день.

Святкові заходи 24 вересня розпочалися  урочистою ходою «Славимо рідне місто, вшановуємо пам’ять».  Під акомпанемент духового оркестру та барабанщиць містяни пройшли від Свято-Миколаївської церкви до спортивного комплексу «Олімпієць». Учасники урочистої ходи поклали квіти до пам’ятних дошок загиблим учасникам АТО та Героя Небесної сотні Віктора Чміленка.

На СК «Олімпієць» відбувся виступ барабанщиць та урочистий парад байкерів.

Урочисту частину відкрив міський голова Валерій Сніжко, який привітав бобринчан із 250-ю річницею міста. Він подякував тим, хто допомагає місту розвиватись та вручив їм ювілейні медалі. Зокрема, нагороджено відзнакою народного депутата України Станіслава Березкіна.

Розважальна частина свята розпочалася з запального виступу гурту «Garage Band» та заслужених артистів України Дмитра та Назарія Яремчуків, а завершилась вражаючим фаєр-шоу.

Фото з сайту Бобринецької міської ради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар