Теплоенергетик та Кіровоградтепло готові до опалювального сезону – керівники підприємств

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Котельні КП "Теплоенергетик"

Керівництво теплових підприємств Кропивницького заявили про свою готовність до опалювального сезону. Про це керівники КП “Теплоенергетик” та ДП “Кіровоградтепло” сказали сьогодні, 18 вересня, під час наради з питань ЖКГ. 

Зокрема, як повідомив заступник директора ДП “Кіровоградтепло” Анатолій Таран, підприємство на 100% готове до опалювального сезону.

“Акт готовності підприємства підписаний. Отримали листи від ЖЕО щодо заповнення мереж”, – запевнив Анатолій Таран.

Керівник КП “Теплоенергетик” Сергій Колотуха доповів, що зараз працює комісія, яка незабаром засвідчить готовність підприємства до початку опалювального сезону, тобто підпише акт готовності. Також за його словами є співпраця з ЖЕО щодо заповнення мереж.

Нагадаємо, у листопаді 2016 року третина міста ледь не опинилася без теплопостачання у 20-градусний мороз. Техногенна катастрофа ледь не сталася через загрозу відключення газопостачання КП “Теплоенергетик”. Така ситуація виникла через мільйонні борги підприємства перед НАК “Нафтогаз України”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар