До 100-річного ювілею Василя Сухомлинського у Павлиші планують відремонтувати дороги

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У наступному році Україна відзначатиме 100 років із дня народження видатного педагога Василя Сухомлинського, який працював у школі у Павлиші Онуфріївського району. До річниці планують відреставрувати музей педагога та прилеглу територію. 

Про це під час апаратної наради сьогодні, 18 вересня, розповів голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко, повідомляє кореспондент Першої електронної.
“Я знаю, що місцева влада для ремонту музею виділила 300 тис. грн. Це дуже мало для святкування. Нашого земляка знають і шанують в усьому світі, тому необхідно виділити додаткові кошти, щоб оновити не тільки музей, а і прилеглу територію та дороги в Павлиші та Онуфріївському районі”.
Довідка:

Василь Сухомлинський (28 вересня 1918, с. Василівка, нині Онуфріївський район Кіровоградської області — 2 вересня 1970, с. Павлиш, Онуфріївський район) — український педагог, публіцист, письменник, поет.
У 2011 році на честь Василя Сухомлинського названа вулиця в Києві.
У 2015 році одну з вулиць Дніпра перейменували на вулицю Василя Сухомлинського.
У лютому 2016 в Олександрії на честь Василя Сухомлинського було названо вулицю в мікрорайоні Перемога.
Ім'ям Сухомлинського назвали відомчу відзнаку Міністерства освіти і науки України.
На честь Василя Сухомлинського 2003 року в Україні випустили ювілейну монету.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар