На Кіровоградщині шукають людей, які зберігатимуть зерно за гроші

Ілюстрація: fermash.com.ua

На Кіровоградщині у підприємства-боржника описали і арештували посіви кукурудзи та соняшника. Зараз шукають осіб, які погодяться зберігати зерно за винагороду. Розмір і порядок виплати узгоджуватиметься додатково.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт ГТУЮ у Кіровоградській області.

У відділі примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби ГТУЮ у Кіровоградській області на виконанні знаходиться рішення про стягнення коштів у сумі 8 329 698,08 грн.

Під час виконання судового рішення у підприємства-боржника було виявлено майно. Йдеться про незавершене виробництво посівів технічних культур кукурудзи (100,62 га) та соняшника (174,52 га). Державним виконавцем було проведено їх опис і арешт. Однак, особи, призначені ним зберігачами такого майна, відмовилися від його зберігання.

Згідно вимог ч. 1 ст. 58 ЗУ «Про виконавче провадження», майно, на яке було накладено арешт, передається на зберігання боржникові або іншим особам, що призначені виконавцем у постанові про опис і арешт майна боржника під розписку.

Якщо ж зберігачем призначено іншу особу, а не боржника, вона може одержувати за зберігання майна винагороду, розмір і порядок виплати якої визначаються договором між зберігачем і виконавцем, згідно чинного українського законодавства.

У зв’язку з тим, що майно не було передано на зберігання ні сторонам виконавчого провадження, ні КФ ДП «СЕТАМ», виникла необхідність у пошуку осіб, які виявили б бажання прийняти на зберігання вищезазначене майно.

З питань прийняття вказаного майна на зберігання та уточнення деталей звертайтеся до Борисенко Любов Петрівни.

Контактні дані:

Телефон: 35-66-40

Електронна адреса відділу: info_prim@kr.dvs.gov.ua

Поширити:

Залишити коментар:

коментар