Кропивницькому офіцеру подарували квартиру, яку він чекав з 1995 року

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 12 вересня, перед засіданням виконавчого комітету міської ради вручили ордери на житло двом кропивничанам. Одному – кімнату в гуртожитку. Другий – офіцер у відставці – отримав квартиру, яку він чекав із 1995 року.

Інформує кореспондент Першої електронної із засідання.

Житло надається Згідно з рішеннями виконавчого комітету міської ради від 25 липня 2017 року №353 та 15 серпня 2017 року №370.

“Ордер на квартиру вручається Коваленко Ігорю Вікторовичу, офіцеру у відставці, який на квартирному обліку у першочерговій черзі перебував із 1995 року.

Ордер на кімнату у гуртожитку вручається Назаренку Антону Юрійовичу, який на обліку громадян потребуючих кімнату у гуртожитку з 2005 року”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 12 вересня, члени виконкому міськради Кропивницького дозволили ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” списати з балансу застаріле орендоване обладнання, що є власністю територіальної громади.

Окрім того, члени виконкому внесли зміни до рішення міської ради Кропивницького від 10 червня 2016 року № 309 “Про затвердження Плану дій сталого енергетичного розвитку м. Кіровограда на період до 2020 року”. Цими змінами розширили перелік заходів з енергозбереження будівель бюджетної сфери та популяризації заходів у сфері енергозбереження.

Члени виконкому міськради Кропивницького затвердити акт про взяття на баланс 20-ти зупинок громадського транспорту. Відтепер ці зупинки знаходяться на балансі комунального підприємства “Універсал-2005”.

Також члени виконкому міської ради Кропивницького ухвалили рішення про нагородження трьох кропивничан з нагоди 263-ї річниці заснування міста. Відзнаками виконавчого комітету “За заслуги” ІІ ступеня нагородять проректора ЦНТУ, депутата райради та працівника “Кіровоградобленерго”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар