У Новоукраїнці відкрили ультрасучасний баскетбольний майданчик

Учора, 9 вересня, у Новоукраїнці відкрили ультрасучасний баскетбольний майданчик. Він збудований у рамках проекту «Basket», розроблений молоддю у Центрі розвитку ініціатив дітей і молоді Новоукраїнської ОТГ.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт Новоукраїнської міської ради.

Близько півроку пройшло від завершення конкурсу проектів активних молодих людей, де у інтелектуальній боротьбі проект «Basket» здобув більшу прихильність у відкритому голосуванні. Міський голова та депутатський корпус підтримали цю ініціативу. Майданчик відкрили учора, у День фізичної культури і спорту

Як завжди креативно, весело і феєрично організоване шоу дало старт численним проектам, які уже опанували думки юних активістів. Продовженням відкриття стали змагання із баскетболу. Право на перший офіційний матч отримали учасники і розробники проекту. Команду дівчат очолив міський голова Олександр Корінний, а капітаном хлоп’ячої команди стала координатор Новоукраїнського парламенту дітей, заступник міського голови Людмила Білокоз.

Окрім відриття майданика, у Новоукраїнській ОТГ напередодні Дня фізичної культури і спорту проходили змагання у навчальних закладах громади. А 9 вересня організовано спартакіаду, у якій взяли участь команди школярів, учителів фізичного виховання та працівників виконавчого комітету міської ради. Вони змагались у грі із шашок, волейболу, на влучність у дартсу та на спритність і витривалість у естафетах. Головним тут був не виграш, а спільна участь різних за віком, професією людей у змаганнях, які їх об’єднують навколо ідеї здорового способу життя.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар