Поблизу Ковалівського парку кропивничанам розповідали про їхні права

Начальник обласного управління юстиції Вадим Гуцул

Сьогодні, 5 вересня, на вході у Ковалівський парк, працівники обласного управління юстиції встановили інформаційний намет, де містяни зможуть отримати брошури з алгоритмом дій для вирішення найпопулярніших проблем, які їх турбують.

Про це інформує кореспондент Першої електронної газети.

“Сьогодні, у рамках проекту “Я маю право”, всі відділи в районних центрах Кіровоградщини облаштували намети, у яких працівники юстиції роз’яснюють громадянам про їхні права, як їх захищати у разі порушень і до кого звертатися за допомогою, – розповідає начальник ГТУЮ Кіровоградської області Вадим Гуцул. – Також тут консультуємо з питань боротьби проти порушень у сфері прав власності, свавілля та корупції у ВНЗ. Окрім цього, ми працюємо з усіма проблемними питаннями, які виникають у людей в житті та побуті”.

Читайте також: У Новоукраїнці жінка “заживо поховала” матір заради її землі

Зараз у Кропивницькому є 2 намети, які працюють по вівторках і четвергах на площі перед міськрадою або біля Ковалівського парку.

За словами Вадима Гуцула, юстиція планує розширювати горизонти і намагатися якомога більше охопити сільську місцевість, адже саме там найчастіше виникають проблеми із земельними ділянками.

У рамках проведення правоосвітньої роботи кропивничани та мешканці області зможуть отримати допомогу з актуальних питань, а також дізнатися про нові сервіси та послуги, запроваджені Міністерством юстиції України.

Читайте також: У кропивничанина за борги забрали вантажівку

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до Поблизу Ковалівського парку кропивничанам розповідали про їхні права

  1. За чей счет эта шаурма, и когда закончится это посмешище.

  2. На футболках и палатках отмыли прилично.

Коментарі заборонені.