Форвард “Зірки” Максим Прядун став кращим гравцем серпня в українській Прем’єр-Лізі

зображення: сайт УПЛ

За результатами голосування у проекті “Найкращий гравець місяця”, організованому Українською Прем’єр-Лігою, переможцем став форвард «Зірки» Максим Прядун.

Нагадаємо умови конкурсу, організованого Українською Прем’єр-Лігою. У голосуванні беруть участь переможці номінації «Найкращий гравець туру» (у серпні: 4 тур — Олександр Ткаченко («Ворскла»), 5 тур — В’ячеслав Чурко («Маріуполь»), 6 тур — Олександр Чижов («Ворскла»), 7 тур — Максим Прядун («Зірка»), а також футболісти, які, на думку нашої експертної ради, відзначалися стабільністю впродовж серпневих турів і заслужили право взяти участь у голосуванні: Фред («Шахтар»), Михайло Сергійчук («Верес»), Моха («Олімпік»), Євген Хачеріді («Динамо»).

Після визначення восьми номінантів уболівальники та всі бажаючі могли віддати голос за гравця, якого вони вважають найкращим у серпні, на офіційному сайті УПЛ — upl.ua.

Всього у голосуванні взяло участь близько 2000 прихильників футболу. Результат їхнього вибору такий:

Максим Прядун — 36 % голосів,

Фред — 25 %,

Михайло Сергійчук — 24 %,

Олександр Ткаченко — 8 %,

Євген Хачеріді — 4 %,

Моха — 2 %,

В’ячеслав Чурко — 1 %,

Олександр Чижов — 0 %.

20-річний нападник “Зірки” Максим Прядун, який відзначився голами у 6 та 7 турі УПЛ у ворота “Зорі” та “Сталі” набрав найбільшу кількість голосів. Максим окрім забитих голів дуже активно діяв у обох матчах, постійно нагнітав ситуацію біля воріт суперників.

Після шостого туру чемпіонату УПЛ, у якому кропивницька «Зірка» вдома перемогла луганську «Зорю» з рахунком 2:1 інтернет-видання «footboom.com» включило Максима Прядуна до кращої одинадцятки туру. А у наступному 7-му турі УПЛ Прядун став автором переможного гола кропивничан у ворота “Сталі”. Після цього матчу відразу декілька авторитетних спортивних видань включили нападника “Зірки” до збірної туру. Фахівці відзначали швидкісні дані й розумінням гри молодого форварда.

Ішем Ель Амдауї та Максим Прядун – автори забитих голів у ворота “Зорі”
Поширити:

Залишити коментар:

коментар