Юстиція обладнає у центрі Кропивницького інформаційний намет

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

1 серпня на площі перед міською радою Кропивницького обласне управління юстиції обладнає інформаційний намет, де містяни зможуть отримати брошури з алгоритмом дій для вирішення найпопулярніших проблем, з якими звертаються громадяни до управління.

Про це сьогодні, 26 липня, розповів начальник ГТУЮ у Кіровоградській області Вадим Гуцул, повідомляє кореспондент Першої електронної.

У рамках проведення правоосвітньої роботи кропивничани зможуть отримати допомогу з актуальних питань, а також дізнатися про нові сервіси та послуги, запроваджені Міністерством юстиції України.

Вадим Гуцул зазначив, що основним завданням юстиції є надання правової допомоги громадянам, а також ставитися з пошаною, поважаючи їхню честь і гідність.

“Я особисто притримуюся такої філософії і цього ж вчу своїх підлеглих. І можу сказати, що вже є перші позитивні зрушення. За перше півріччя поточного року на 28% зменшилася кількість скарг і звернень громадян у порівнянні з аналогічним періодом минулого року”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар