НАК “Нафтогаз України” замінила керівництво “Кіровоградгазу” через незадовільну роботу

© sonnik1.com.ua

НАК «Нафтогаз України», якій належить 51% акцій Кіровоградгазу, визнала оботу правління та наглядової ради підприємства незадовільною і змінила голову правління та голову наглядової ради товариства.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Департаменту з корпоративних комунікацій Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».

29 червня відбулися позачергові загальні збори акціонерів ВАТ «Кіровоградгаз». НАК «Нафтогаз України», якій належить 51% акцій Кіровоградгазу, ініціювала і затвердила на зборах низку рішень:
1. Роботу правління та наглядової ради Кіровоградгазу визнано незадовільною;
2. Повноваження голови та членів правління товариства припинено;
3. Припинено повноваження голови та членів наглядової ради Кіровоградгазу: І.Вороніна, А.Фабрики, Ю.Величка, Е.Сабірова та С.Назаренка;
4. Новим головою правління товариства обрано за результатами проведеного у 2016 році конкурсу Олександра Гладкого;
5. Новим головою наглядової ради Кіровоградгазу став Олег Діденко.

Крім того, 8 червня Нафтогаз провів загальні збори акціонерів ПАТ «Донецькоблгаз», 38,28% акцій якого належать Нафтогазу. Збори акціонерів затвердили нову редакцію статуту товариства та переобрали керівні органи товариства. Внаслідок цього до наглядової ради Донецькоблгазу увійшло два представника Нафтогазу – В.Воловик та І.Ільченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар