Підприємець з Миколаївщини: “У нас з Бережинкою одні й ті ж нападники”

зображення: wallpapercave.com

Сьогодні, 30 червня, під час антирейдерського мітингу у Кропивницькому керівник Братського маслопресового заводу Анатолій Доценко заявив, що його підприємство “віджимають” таким самим шляхом, як ТОВ “Нива-2010” у Бережинці. Він навіть назвав прізвища людей, які на його думку професійно займаються рейдерськими захопленнями підприємств за одним і тим же сценарієм. Серед них і наш земляк з Кропивницького Юрій Давидов.

“У нас з Бережинкою одна біда, одні й ті ж нападники. Це група, яка дуже чітко засвітилася у Бережинці і в нас на підприємстві. Це група рейдерів, які професійно, за одним і тим же типом та методологією роблять свою чорну справу. Підробка документів, підробка підписів, підробка засновних документів. Їх треба зупинити!
У нас на підприємстві ми вже півроку воюємо з цими ж шахраями. Я хочу об’явити цих людей. Григорій Скаленко, начебто новий директор ТОВ “Нива-2010”, він же, Григорій Скаленко – начебто новий орендар нашого підприємства та директор ТОВ “Олтрейд 2016”. Юрій Давидов – ваш земляк, відома людина, який з’явився і в тій, і в іншій справі. Він був у нас в гостях, пропонував плідну співпрацю. Ті ж самі нахабні шахрайські дії були у випадку з ТОВ “Нива-2010”, – заявив Анатолій Доценко.

Виступ Анатолія Доценка дивіться з 15 хв.

 

Рейдерське захоплення Братського олійнопресового заводу (БМПЗ) – ТОВ “НЕСТ”, який знаходиться в смт Братське Миколаївської області відбулося на початку 2017 року. Про це йдеться у офіційній заяві на сайті підприємства.

“Група рейдерів за допомогою недолугого українського законодавства та корупційної складової в реєстраційній системі 13 січня 2017 року на очах у власника і директора товариства – власника потужностей (ТОВ «НЕСТ») внесли зміни до Єдиного державного реєстру якими змінили директора, учасника та місцезнаходження Товариства”, – йдеться у заяві.

Зазначимо, що незаконні дії з внесенням змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб у частині зміни власника та місцезнаходження юрособи мали місце і в історії з Бережинкою. Про це офіційно заявили в юстиції області.

Далі, як і у випадку з Бережинкою, нові “власники” Братського олійнопресового заводу прибули на підприємство з охороною.

У заяві на сайті заводу йдеться, що півсотні озброєних спецзасобами молодиків в балаклавах перелізли вночі через паркан і взяли штурмом підприємство.

І, як не дивно, це були охоронці тієї самої фірми, що і в історії з Бережинкою – “Борисфен”, яка пов’язана з нардепом Юрієм Березою.

Як пише дніпровський сайт “Дніпроград”, ТОВ «Охоронно-консалтингова компанія «Борисфен» (ЕДРПОУ 39380974) – приватна охоронна агенція, організована колишніми бійцями «Дніпро-1» та особистими охоронцями народного депутата Юрія Берези, яким використовується у господарських конфліктах.

Сьогодні у Кропивницькому керівник Братського маслопресового заводу Анатолій Доценко згадав також і про нашого земляка Юрія Давидова.

За його словами, він теж причетний до організованої групи рейдерів, які “віджимають” підприємства по всій Україні.

Саме Юрія Давидова, який протягом багатьох років безпосередньо керував агрохолдингом “Креатив” у Кропивницькому, підозрюють у масовій підробці фінансової звітності підприємства для банків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Підприємець з Миколаївщини: “У нас з Бережинкою одні й ті ж нападники”

  1. Ось для чого всілякі берези пруться у нардепи! Генпрокуратура мовчить…

Коментарі заборонені.