Школярі Кіровоградщини удосконалювали знання іноземних мов у 34 мовних таборах

При 34 загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградської області цього року організовано мовні табори, де діти покращували знання англійської, німецької та французької мов.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту ОДА.

Це заклади Благовіщенського, Бобринецького, Гайворонського, Голованівського, Добровеличківського, Долинського, Знам’янського, Кіровоградського, Новгородківського, Новомиргородського, Новоукраїнського, Олександрійського, Онуфріївського, Устинівського районів та міст Знам’янка, Кропивницький, Новоукраїнка, Олександрія і Світловодськ. Їх відібрали за результатами конкурсу на участь у проекті “Go Camp 2017” у рамках співпраці з громадською організацією “Глобал Офіс”.

Літні мовні табори – це цікаве змістовне дозвілля у поєднанні із розвитком мовленнєвих навичок учнів за допомогою носіїв мови. Волонтери із Великобританії, Китаю, Індії та Фінляндії прибули до 11 мовних таборів Кіровоградщини. Зокрема, волонтер Клер Діксон Тімінз із Великобританії допомагала опановувати англійську мову дітям у НВК Кіровоградський колегіум та НВК “Гімназія-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ДНЗ міста Світловодськ, волонтер Калле Вілксман із Фінляндії навчав дітей англійської мови у Олександрійській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів та НВК “Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія” міста Знам’янка. У решті мовних таборів працювали вчителі іноземних мов та студенти Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Загалом в області цією формою організованого відпочинку охоплено 2950 дітей. До того ж, у таборах з денним перебуванням на базі навчальних закладів області працювали 496 мовних груп, у яких удосконалювали знання іноземної 10489 дітей, що на одну тисячу більше, ніж у 2016 році.

Нагадаємо, що минулого року учасниками пілотного проекту GoCamp стали 3 загальноосвітні навчальні заклади області: Верблюзький навчально-виховний комплекс Новгородківської районної ради, комунальний заклад “Навчально-виховне об’єднання “Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6 – центр естетичного виховання “Натхнення” Кіровоградської міської ради та навчально-виховний комплекс “Кіровоградський колегіум – спеціалізований навчальний заклад І-ІІІ ступенів — дошкільний навчальний заклад – центр естетичного виховання Кіровоградської міської ради”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар