Як просувається поточний та капітальний ремонт доріг у Кропивницькому

Сьогодні, 20 червня, начальник Головного управління ЖКГ міськради Кропивницького Віктор Кухаренко розповів журналістам про стан виконання поточних та капітальних ремонтів доріг у місті. За його словами, капітальні ремонти доріг у Кропивницькому планують завершити до Дня міста, тобто до кінця вересня.

На даний момент у Кропивницькому вже проведено капітальний ремонт по пров. Левченка, ведуться роботи з капремонту по вул. Барболіна (від вул. Суворова до вул. Паркової), вул. Миколи Смоленчука (колишня вул. Пролетарська), вул. Тараса Карпи (від вул. Пашутінської до вул. Кропивницького) та вул. Авіаційна (від вул. Павла Сніцара до вул. Варшавської).

Станом на 20 червня, на об’єкти з поточного ремонту доріг виготовлено проектно-кошторисну документацію і оголошено 19 процедур закупівель робіт. 9 аукціонів у системі “ProZorro” про визначення підрядників вже відбулися.

Віктор Кухаренко висловив сподівання, що до Дня міста у Кропивницкому будуть виконані усі капремонти доріг.

“Зазвичай щодо капремонту дахів, прибудинкових територій чи доріг ми заключаємо договори терміном на 2 місяці для того, щоб підрядна організація розуміла, що вони поставлені у стислі рамки і Головне управління ЖКГ планувало закінчення усих основних робіт до осіннього періоду. Ми плануємо, що до Дня міста усі капітальні фактичні ремонти доріг повинні бути виконані у повній мірі. У разі, якщо буде перевиконання планів, у нас можуть з’явитися додаткові об’єкти, які є у програмі, але на них поки не виділили кошти”, – наголосив він.

Що є до поточних ремонтів, тут нові об’єкти з’являтимуться постійно. Віктор Кухаренко запевнив, що якщо не буде заблокована робота сесії і на їх виконання виділятимуть кошти, поточні ремонти виконуватимуть понад плани.

Нагадаємо, у 2017 році за “Програмою розвитку дорожнього господарства та безпеки руху в місті Кропивницькому на 2017-2021 роки” планують витратити 61 млн 700 тис. грн на ремонт доріг. 36 млн 300 тис. грн виділено на капітальний ремонт доріг на 12 об’єктах, а проведення поточного ремонту доріг обійдеться у 25 млн 400 тис. грн.

ремонт дороги по вул. Барболіна
ремонт дороги по вул. Барболіна
ремонт дороги по вул. Барболіна
ремонт дороги по вул. Барболіна
ремонт дороги по вул. Авіаційна
ремонт дороги по вул. Авіаційна
Поширити:

Залишити коментар:

коментар