На Кіровоградщині прийнято в експлуатацію гуртожиток для переселенців

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Новгородківський гуртожиток перед початком ремонту

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області прийнято в експлуатацію гуртожиток для внутрішньо переміщених осіб.

Об’єкт будівництва «Капітальний ремонт гуртожитку, розташованого за адресою: Кіровоградська область, смт. Новгородка, вул. Кірова, 44-А» відремонтовано у рамках реалізації проекту «Побудуємо майбутнє разом!» за підтримки Європейського Союзу. Гуртожиток призначений для проживання внутрішньо переміщених осіб зі східних областей України.

Під час капітального ремонту було замінено вікна, двері та покрівлю, проведено утеплення фасаду, перекриття підвалу та горища. Замовником виконання вказаних робіт виступала Кіровоградська обласна рада, а підрядною організацією – ТОВ «Арталекс».

Крім того, будівлю забезпечено водою, каналізацією, протипожежним захистом, електричним опаленням; кімнати укомплектовано меблями, кухні – електроплитами, електроводонагрівачами, холодильниками, кухонними меблями, столами і стільцями; побутову кімнату – пральними машинами.

Прес-служба ДАБІ України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар