На Кіровоградщині відбудуться збори військовозобов’язаних

Військовослужбовці під час церемонії вручення нагород / УНІАН

Із 29 червня по 8 липня, у Голованівському районі,відбудуться збори військовозобов’язаних загону територіальної оборони військової частини польова пошта П 1964. В проведенні навчальних зборів приймуть участь близько 300 чоловік – мешканців Голованівського району.

Про це Першій електронній повідомили у обласному військкомісаріаті.

У ході проведення зборів, будуть відпрацьовуватися механізми оперативного доукомплектування військової частини підготовленим особовим складом, практичні питання захисту країни, а саме: проведення практичних стрільб, створення блок-постів, охорона важливих державних об’єктів місцевого значення.

Військовозобов’язані, які залучаються на збори, не будуть направлятися в зону проведення антитерористичної операції на сході України.

Мета зборів: підвищення рівня фахової підготовки військовозобов’язаних починаючи від вдосконалення індивідуальних навичок до бойового злагодження в складі свого підрозділу та військової частини. Також, відбувається процес підтримання боєздатності, вишколу військовозобов’язаних, які залучаються на збори.

Нагадаємо, що за військовозобов’язаними залишається за попереднім місцем роботи заробітна плата і додатково виплачується грошова виплата за займаною посадою на час проведення цих зборів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар