Для добровеличківських медиків купили новий автомобіль

12 травня 2017 року голова районної державної адміністрації Василь Смаглюк та голова районної ради Людмила Корнієнко вручили головному лікарю КЗ Добровеличківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Юрію Павленку ключі від нового легкового автомобіля, придбаного за кошти з районного бюджету.

Про це йдеться на сайті Добровеличківської РДА.

Виступаючи перед медиками району, Василь Смаглюк зазначив, що сфера охорони здоров’я була, є і завжди буде пріоритетною для районної влади, в час реформ районну медицину необхідно не просто підтримувати, а розвивати, модернізовувати її матеріально-технічну базу, стимулювати працю медиків, які зобов’язані постійно підвищувати якість надання медичних послуг своїм пацієнтам.

Головний лікар КЗ «Добровеличківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Юрій Павленко щиро подякував районному керівництву за проявлені увагу і піклування медициною району, яка переживає складні часи та за таку суттєву для здорового благополуччя населення району допомогу.

Дана подія була очікуваною та необхідною, так як наявність нового транспортного засобу, поліпшить медичне обслуговування  мешканців селища Добровеличківка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар