Шлюб за добу у Кропивницькому зареєструвало 18 пар, серед яких й іноземці

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 22 березня 2017 року  №192-р, Кропивницький увійшов до переліку міст, що беруть участь у пілотному проекті «Шлюб за добу». Із того часу новим сервісом скористалося 18 пар, троє наречених із яких є громадянами Туреччини, Азербайджану та Німеччини.

Як відзначила заступник начальника Управління державної реєстрації ГТУЮ у Кіровоградській області Раїса Дайдакулова, проект передбачає відхід від старих бюрократичних радянських норм, які діють донині і примушують українців чекати щонайменше 30 днів із моменту подання заяви. Натомість завдяки реалізації проекту закохані жителі Кіровоградщини можуть офіційно зареєструвати свої стосунки у будь-який день за наявності відповідного бажання.

Сервіс «Шлюб за добу» має безліч переваг. Зокрема йдеться про проведення реєстрації шлюбу за обраним нареченими місцем і часом, а також залучення до організації реєстрації шлюбу суб’єктів господарювання публічного права.

Щоб скористатися сервісом з реєстрації шлюбу у максимально короткі терміни, закоханим необхідно зробити кілька простих кроків:

  1. Звернутись до організатора державної реєстрації шлюбу.
  2. Обрати дату та час для проведення державної реєстрації.
  3. Укласти цивільно-правовий договір про надання послуги.

Організаторами проведення державної реєстрації шлюбу є Кіровоградська обласна філармонія та Кіровоградський обласний художній музей, які подали на адресу Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області клопотання про спроможність надання послуг із організації проведення державної реєстрації шлюбу.

Адреси організаторів:

  • Кіровоградська обласна філармонія (вул. Кавалерійська, 8, м. Кропивницький);
  • Кіровоградський обласний художній музей (вул. Велика Перспективна, 60, м. Кропивницький).
Поширити:

Залишити коментар:

коментар