У Кропивницькому на три роки затвердили місця розміщення 47 “літників” біля кафе (СПИСОК)

Сьогодні, 25 квітня, виконавчий комітет міської ради Кропивницького затвердив перелік місць розміщення 47 літніх майданчиків для здійснення підприємницької діяльності біля кафе і ресторанів.

Зігдно з проектом рішення дозволи на розміщення підприємці отримали терміном на 3 роки.

Початковий проект рішення, який члени виконкому погодили за основу, містив перелік із 51 літнього майданчика, але після детального обговорення розгляд питань по 4 з них відтермінували. Зокрема не дали дозвіл на розміщення “літника” біля кафе “Fun club” по вул. Авіаційній. Як повідомила керівниця юридичного управління Марина Смаглюк, рішенням суду ця споруда визнана, як капітальне будівництво, а не тимчасова. Аналогічна ситуація склалася і з літнім майданчиком біля кафе “Зустріч” по вул. Вокзальній.

Крім того, відтермінували розгляд погодження розміщення “літників” біля кафе “Амшер” по вул. Попова та кафе “Зефір” по вул. Соборній. У випадку з цими закладами, існують скарги від місцевих мешканців про порушення режиму тиші, а також про порушення будівельних норм.

З переліком місць, із назвами закладів та їх власниками можна ознайомитись нижче (номери 1, 13, 41 та 48 – відтерміновано).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар