ЗНО на Кіровоградщині: майже 6 тисяч абітурієнтів, 30 пунктів тестування, 41 громадський спостерігач

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Для здачі ЗНО на Кіровоградщині зареєструвалися 5712 учасників. Із них 4656 осіб – випускники 2017 року, 1056 – випускники минулих років. Найбільше пунктів тестування у Кропивницькому – 16. На Кіровоградщині запустять 30 пунктів тестування ЗНО.

Про це сьогодні, 24 квітня, під час апаратної наради повідомив начальник департаменту освіти Кіровоградської ОДА Володимир Таборанський.
 
Найпопулярнішими предметами серед випускників стали біологія, англійська мова, географія. Найменш затребуваними предметами виявилися російська, німецька та французька мови. Обов’язковими залишилися українська мова, історія України та математика.
 
На Кіровоградщині запустять 30 пунктів тестування ЗНО. Найбільше їх буде у Кропивницькому – 16, в Олександрії – 5, смт Голованівськ – 2, Новоукраїнка – 2. По одному пункту здачі буде у Світловодську, Знам’янці, Добровеличківці, Долинській, Малій Висці.
 
Перше тестування буде з української мови – 23 травня, а останнє з хімії – 16 червня.
 
Вступна кампанія:
– 29 червня/25 липня – створення електронних кабінетів
– 12 червня/27 червня – прийом документів до ВНЗ
– 1 серпня – оприлюднення рейтингового списку
До 7 серпня – зарахування на бюджет
До 30 вересня – зарахування на контракт
 
На Кіровоградщині на час проведення ЗНО зареєструвався 41 громадський спостерігач.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар