Телеканал “2+2” у Кропивницькому позбавили ліцензії

Ілюстрація FootballNews.com.ua

Телеканал 2+2 в Кропивницькому протягом місяця працює без ліцензії. Для її подовження усі необхідні документи подали до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення ще минулого року. Після закінчення її терміну чиновники засідали вже чотири рази, але щоразу без видимих причин питання переносили.

Про це йдеться в сюжеті “ТСН”.

ТРК “Стимул” входить до групи компаній “1+1 медіа”. У Кропивницькому на його хвилях ретранслюють програми телеканалу “2+2”. Із кінця березня він працює без ліцензії, тож під час засідання юристи групи просили комісію не відкладати питання.

Тетяна Смирнова, юрист групи компанії “1+1 медіа”, зауважує, що у чиновників не було жодних претензій. Чому саме тепер вирішили ще раз з’ясувати, хто власники каналу, для неї загадка. Структура власності телеканалу є на сайті 2+2 у відкритому доступі.

Медіаюрист Тарас Шевченко каже, що прецедентів, коли телеканал би позбавили ліцензії через такі дрібниці, ще не було. Втім, стверджує, що чиновники свідомо затягують процедуру видачі бланка ліцензії. Адже, коли телеканал у підвішеному стані, він більш вразливий до зовнішніх впливів.

Наразі юристи сподіваються, що Нацрада подовжить потрібну ліцензію і місто Кропивницький не залишиться без якісного телевізійного контенту.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар