На Кіровоградщині з початку року на психологічну реабілітацію направлено 5 атовців

Із початку 2017 року на психологічну реабілітацію до медичних закладів направлено 5 учасників АТО.

Про це повідомляє сайт Кіровоградської ОДА.

Також зазначається, що в І кварталі поточного року на реалізацію заходів із соціальної та професійної адаптації учасників АТО в обласному бюджеті передбачені кошти у сумі 248,3 тис. грн. Частину цих коштів – 86 тисяч грн – спрямовано на укладення договорів з автошколами для навчання 15 учасників АТО на загальну суму 86 тис. грн.

Нагадаємо, що з листопада минулого року у Кропивницькому громадська організація «Спільна дія» працює над залученням демобілізованих учасників АТО до участі у виробленні та реалізації місцевих програм соціальної реабілітації та інтеграції. Вже було проведене моніторингове дослідження потреб та проблем демобілізованих учасників АТО, фокус-група та створена робоча група, яка напрацювала рекомендації до міської програми підтримки учасників АТО.

Про те, чим особливе це дослідження та які проблеми турбують учасників АТО у Кропивницькому, які є шляхи їх вирішення у студії Першої електронної розповіли представник громадської організації «Спільна дія» Ганна Коломієць та учасник АТО, представник ГО «Бойове братство» Віктор Колінько.

Від PERSHої особи: про проблеми учасників АТО та шляхи їх вирішення

Поширити:

Залишити коментар:

коментар