У Кропивницький завітала місія ОБСЄ

16 березня в малій залі Кіровоградської обласної ради відбулась зустріч керівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні. Управління ДСНС України в області представив начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк.

У вступному слові голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко окреслив питання політичної ситуації, стану цивільного захисту населення в області та поінформував представників ОБСЄ, яким чином здійснюється соціальний захист внутрішньо переміщених осіб та учасників антитерористичної операції на Кіровоградщині.

Під час зустрічі учасники обговорили питання надання практичної допомоги, яка надавалась зокрема й Управлінням ДСНС в області в межах компетенції тимчасово переміщеним особам та учасникам АТО, а саме: трансфер від авто- та залізничних станцій до місця тимчасового проживання на території області; допомога у перевезенні меблів та речей; психологічна підтримка психологами Служби порятунку дорослих та дітей; психологічне консультування; всебічне інформування про можливість отримання соціальної та консультативної допомоги. Крім того, співробітники Управління ДСНС у Кіровоградській області залучались до роботи в пункті прийому внутрішньо переміщених осіб в м. Києві, що було високо оцінено керівництвом Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар