Кропивницькі водії вкотре скаржаться на відсутність туалетів на кінцевих зупинках

Біотуалети/ілюстрація vip.volyn.ua

Керівники підприємств, які обслуговують міські автобусні маршрути у Кропивницькому заявляють, що на кінцевих зупинках відсутні елементарні умови для справляння природних потреб водіїв.

Про це перевізники повідомили сьогодні, 16 березня, під час нараді з начальником управління транспорту в міськраді,

Начальник управління транспорту Олександр Вергун зазначив, що питання облаштування туалетів стоїть вже дуже давно і щоразу відкладається через різноманітні причини:

“Одного разу управління ЖКГ планували побудувати туалет з вигрібною ямою, однак тоді санстанція заборонила це робити, оскільки туалет повинен бути приєднаний до централізованого водовідведення, Розглядався варіант із встановленням біотуалету, проте через низьку культуру населення ми не впевнені, що до наступного ранку його не зруйнують”.

Кропивницькі перевізники зазначили, що в такому випадку можна укласти договори про охорону біотуалету, адже відтягування часу лише ускладнить проблему.

Нагадаємо, що раніше начальник управління ЖКГ Віктор Кухаренко заявив, що проблема облаштування туалетів є спільною громадян та перевізників. За його словами, перевізники повинні займатись облаштуванням кінцевих зупинок, в тому числі встановлювати там туалети та сміттєві контейнери, аби не відбувалося забруднення території міста.

Кропивничани просять облаштували біотуалети на кінцевих зупинках маршруток

Поширити:

Залишити коментар:

коментар