За рік контракт із ЗСУ підписали майже 2,5 тис. мешканців Кіровоградщини

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Спільними зусиллями місцевої влади та органів місцевого військового Управління з Кіровоградського обласного військового комісаріату за минулий рік відправлено до військ 2462 контрактники. Зокрема, найкраще поповнили лави Збройних Сил України Олександрівський, Онуфріївський та Новоархангельський райони.

А з початком цього року до Збройних Сил України приєднались ще 283 жителі Кіровоградщини.

Головною мотивацією людей, що виявляють бажання проходити військову службу за контрактом є належне грошове забезпечення, що складає від 7 000 гривень та ще безліч додаткових переваг:

  • матеріальна допомога (1 раз на рік);
  • грошова допомога на оздоровлення (один раз на рік);
  • речове забезпечення;
  • використання щорічної основної відпустки;
  • отримання підйомної допомоги;
  • забезпечення військовослужбовців за контрактом безкоштовними обідами у робочі дні;
  • безоплатна кваліфікована медична допомога у військово-медичних закладах охорони здоров’я;
  • право на санаторно-курортне лікування;
  • отримання освіти у вищих військових навчальних закладах без відриву від проходження військової служби;
  • право на пенсійне забезпечення;
  • отримання житла за рахунок держави.

Окремо громадян приваблює можливість в подальшому отримати   належний рівень пенсійного забезпечення, оскільки заробітна плата військовослужбовцям  виплачується не «в конвертах» і усі відрахування (у тому числі і пенсійні) проводяться із прозорих і зрозумілих сум. Оскільки Збройні Сили України є стабільним, гарантованим державою організмом у кандидатів присутнє стійке переконання у прогнозованому майбутньому.

Служити за контрактом все більше зголошуються чоловіки з реальним бойовим досвідом за плечима ті, хто відслужили по мобілізації та були демобілізовані. Проте долучається і багато патріотично налаштованої молоді.

Наразі для кандидатів є всі передумови підписання контракту, зокрема матеріальне забезпечення та здобутий у ході АТО бойовий досвід. Все це дозволяє підняти боєздатність та вишкіл військ до такого рівня, який гарантуватиме надійне виконання поставлених завдань щодо обороноздатності країни.

Поряд з цим нагадуємо, що Кіровоградський обласний військовий комісаріат  продовжує набір на військову службу за контрактом. За більш детальною інформацією потрібно звертатись: м. Кропивницький

вул. Кавалерійська 17/19 тел. 24-94-28;  24-94-25; 36-12-92; 050-981-98-67;

068-540-78-45

Чекаємо на Вас у військових комісаріатах області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар