Їхнє кохання народилося на війні: у Помічній одружилися військовий та учасниця АТО

Ілюстрація сайту antalya-concierge.com

Учора, 18 лютого, в Помічній відбулася неординарна подія. Брали шлюб бійці 57 механізованої бригади, учасники АТО, учасники бойових дій майор Грабовий Микола Олександрович, з Львівщини та старшина Нудьга Інна Валеріївна з Кропивницького.

У нареченої в Помічній живе мама, тут жили її бабуся і дідусь, із містом пов’язані дитячі спогади. Важко уявити, що тендітна красуня-наречена пішла у 2014 році на війну, не зважаючи на вмовляння рідних, пройшла всі найгарячіші точки АТО і в самому пеклі війни, в 2015 році, зустріла своє кохання, свого “Татарина” (саме такий позивний у нареченого – ред). Рідні розповідають, що у молодих багато державних нагород, подяк та відзнак.

Помічнянський міський голова Микола Антошик привітав та відмітив, що для Помічної є великою честю приймати героїв-захисників.

“Дуже важливо, що війна не тільки приносить біль і втрати, а й навіть поєднує закохані серця”.

Сталася дуже зворушлива подія, наречений у формі, весь в орденах, ніжно дивиться на свою кохану. Вона при надії, така жіночна і прекрасна, родичі у вишиванках, бойовий прапор, а в кінці вигук нареченої: “Слава Україні”! Народилася справжня українська патріотична родина.

Незабаром у молодого подружжя народиться дівчинка, яку планують назвати Мирославою, “щоб швидше настав мир”.

image-0-02-05-227785f2ea24d31f084fcc8d52c93b136d2880251ae3d2f15792f8c06a9c34fa-V

viber image viber image.jpg1 viber image.jpg12

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

3 коментаря до Їхнє кохання народилося на війні: у Помічній одружилися військовий та учасниця АТО

  1. Только мало кто знает что тов, Гробовой ради данной девушки бросил свою семью и несовершеннолетнего ребёнка, я уже не буду писать о том какого мнения о нем бойцы его роты.

  2. От горячего Э… парня мои поздравления счастья, любви, мира. Умникам скажу любовь не выбираешь она приходит сама, мало таких командиров, которые не прячутся за спинами бойцов. Я сам не раз вступал в дискуссию с Колей за что крепко и выгребал на то он и командир.

Коментарі заборонені.